kasablanka

У Києві на вулиці Драйзера (Троєщина) зносять ресторан “Касабланка”. Про це пишуть у соцмережі. Знесення аргументують відсутністю документів.

У коментарях під новиною деякі кияни засмучуються і пишуть, що там продавали смачну шаурму. Інші підтримують знесення і пишуть, що цей заклад давно потрібно було закрити.

“Подивилася на фото вид зверху. Просто Шанхай. Згадала, коли потрібно було на магазин повісити вивіску, то яку купу довідок і дозволів потрібно було зібрати. А тут здоровий побудували сарай, порушують порядок, думаю що дозвільної документації у них немає, а вони просто домовилися”, – пише Алла Заречная.

За словами місцевих жителів, на місці працюють близько 30 осіб у касках. “Половина в балаклавах. Осіб 10 по громадянці. Всі спортики. Майже всі в броніках. У двох автомати, якщо я не помиляюся”, – пише Андрій Миколайович.

Нагадаємо, ресторан східної кухні “Касабланка” знаходився у житловому масиві Троєщина. Місцеві мешканці неодноразово скаржилися на його відвідувачів у поліцію. Тримали “Касабланку” вихідці з Кавказу.

Правда України