putler-kadyrov

За командою путлєра, кадиров запускає програму тимчасового президента Чечні.

Голова Чечні Рамзан Кадиров заявляє, що його час на посаді керівника регіону минув і що потрібно знайти іншу людину на цю посаду.

«Якщо чесно сказати, я роблю справи, і у мене виходило до сьогоднішнього дня. Ось щоб не використовували моє ім’я проти мого народу, я вважаю, що керівництву держави потрібно знайти іншу людину. Я кажу – мій час минув. У нас наступників у команді є дуже багато, є дуже хороші фахівці. Це пік. Ось це пік для Кадирова», – сказав Рамзан Кадиров в інтерв’ю російському телеканалу.

У Росії багато опозиційних політиків звинувачують Кадирова в участі у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова. Він свою причетність заперечує.

«Нємцов мене зовсім не хвилював насправді. Тому що він не мій рівень», – сказав Рамзан Кадиров в інтерв’ю прокремлівському каналу.

П’ять заарештованих у звинуваченні у вбивстві Нємцова має зв’язки з Чечнею.

Вперше на посаду голови Чечні російський парламент затвердив Кадирова 2 березня 2007 року на чотирирічний термін. Однак наприкінці 2007 року на всенародному референдумі були внесені поправки у Конституцію республіки про зміну терміну повноважень голови і парламенту з чотирьох до п’яти років. На другий термін кандидатуру Рамзана Кадирова парламент Чечні затвердив 5 березня 2011 року. Тож у березні цього року повноваження Кадирова закінчуються.

Правда України